For timebestilling bruk alltid: time@hudlegepraksis.no

Om du ikke har e-post send SMS til 2097 og start med kode­ord DTH siden mellomrom og ønsket tekst.
Husk navn og fød­sel­snr i meldin­gen.

Du kan også ringe telefon 69 10 90 99 i telefontiden torsdag kl. 14.00 - 15.00 og fredag kl. 11.00 - 12.00.

Det er mange som ringer oss i telefontiden, så ventetiden kan ofte bli lang. Prøv i så fall heller å nå oss per e-post eller SMS og angi telefonnummer, navn og fødselsnummer.

Det er også mulig å møte opp personlig i våre åpningstider (se hovedside) for timebestilling.

For at vi kan sette deg opp på time hos oss en gyldig henvisning fra fastlege eller annen legespesialist foreligge. En konsultasjon med legen koster 375,-. Det kan tilkomme materialkostnader i tillegg.

Viktig informasjon til pasienter som ikke kan møte opp og ønsker å avbestille time per epost, SMS, vanlig post eller telefon:

Om du ikke kan møte til oppsatt time må du senest avbestille èn virkedag, dvs. 24 timer før (f.eks. har du time mandag, må du ta kontakt fredag for avbestilling). Ellers vil timen bli fakturert som ikke møtt med kr 375.- som spesifisiert i loven om spesialisthelsetjenesten. Dette gjelder også barn og om du har frikort. Vi anbefaler sterkt å bruke epost eller SMS for avbestilling, da det kan til tider være vanskelig å nå oss per telefon på grunn av stor pågang i telefontidene. Alternativ kan du avbooke eller ombestille time også ved personlig oppmøte i åpningstid.

Ansvarlig hudlege: Lege Malte Hübner