VIKTIG info om Coronavirus

Kontoret er foreløpig åpent som vanlig. Vi ber pasienter å holde seg til anbefalinger angående smittevern og vi vil ta alle forholdsregler som er mulige for å stoppe unødvendig spredning av denne virussykdomen.  

Konkret betyr dette:

1. Ikke gå inn i kontoret når du er forkjølet eller føler deg syk med hoste, tett nese, feber, utmattelse, annen sykdomsfølelse. Send oss en e-post eller melding per SMS (se "Kontakt oss" hvordan vi kan kontaktes på hovedsiden). Telefonen er overlast, så helst ikke ring! Timer må fortsatt avbestilles, men det er altså nok å sende en melding i tide som tidligere. 

2. Alle pasienter som har vært på utenlandsreise fra de følgende land bes å forbli hjemme og omboke timen sin: Kina, Iran, Sør Korea, Italia, Spania, Østerrike.

3. Det er viktig å vaske hendene regelmessig. vi tilbyr spriting av hendene før og etter timen. Ikke berør munn, nese eller ansikt i konsultasjon før du har vasket deg etter konsultasjon.

4. Host eller nys i albufure om du må hoste, ikke i hendene! Hos og nys bort fra folk eller beveg deg bort fra folk for du må hoste eller nyse. Bruk engangsklut/tørkle og kast den. 

5. Om du har alvorlige kroniske sykdommer spesielt lungesykdom eller generell dårlig helsetilstand eller er over 75 år gammel anbefales det å boke om timen. 

6. Vi spriter overflater etter hver pasient. Pasienter bes å holde minst 1 meter avstand fra hverandre. Venterommet deles opp i soner og ventende pasienter vil bli plassert adskilt fra hverandre så godt som mulig. 

7. Fremfor alt er det ingen grunn til å være urolig så lenge man passer på generelle smittevernsregler. Det er viktig at samfunnet og medisinsk forsørging fungerer også i disse tider. 

15.03.2020 13:38